Hey, this photo is ©

Az infocomp.hu grafikai részlegének ötlete 2015 márciusában fogalmazódott meg. Miután a cég korábban is foglalkozott webgrafikával, hálózatok építésével és egyéb informatikai tevékenységekkel, így adott volt a lehetőség egy új részleg megteremtéséhez. Ezt az új irányt az innováció és a még kiaknázatlan lehetőségek ihlették. Magyarországon több száz cég foglalkozik a grafikai és dizájn vonallal, mégis úgy véljük, hogy vannak még új, kihasználatlan területek ebben a szférában.

Cégünk a „képzeld el és váltsd valóra” elvet követi. Célirányosan mi is foglalkozunk az általános grafikai tevékenységekkel, de mi nem zárkózunk el attól, hogy bármit megvalósítsunk, ami ezt a vonalat képviseli. Számunkra a legfontosabb az alázat, a profizmus, az innováció és az elégedett ügyfél.

Ossza meg velünk elképzeléseit és keressen fel bennünket, hogy megvalósíthassuk azt, amit megálmodott. Ha ötletekre van szüksége, abban is szívesen állunk rendelkezésére. Nem kell mást tennie, mint felkeresnie minket és ajánlatot kérnie. Bízzon bennünk, hogy mi is bízhassunk Önben!